autor: Ivana Balnohová datum: 25.04.2024

V neděli 17.3.2024 se v Novém Veselí uskutečnil závěrečný turnaj "čtyřek", na který se sjelo všech 6 skupin, celkem tedy 36 družstev.

 

Po ne příliš povedeném domácím turnaji, holky sestoupily do skupiny "E", kde nás tedy měly čekat slabší týmy. V prvním zápase jsme nastoupily proti Havl. Brodu D. Opět se ukázalo, že v prvních zápasech se nám příliš nedaří. Po prvním, velice nervózním setu se holky dokázaly zlepšit a zápas otočit ve svůj prospěch. Vyhrály jsme 2:1, Další zápasy jsme sehrály s Chotěboří B a Bedřichovem E. Oba byly velice rychlé a povedené, Dúležité bylo nekazit podání, to se nám dařilo a vyhrály jsme dvakrát 2:0. Po dlouhé 4 zápasové pauze jsme odehrály velice vyrovnaný a krásný zápas s Demlovkou D. V koncovce nakonec rozhodly naše chyby (zkažené podání a špatný příjem). Vše vypadalo, že skončíme ve skupině druhé, ale po posledním zápase proti domácímu týmu Nového Veselí D skončilo vše jinak. Zápas, který jsme dobře rozehrály, byl velmi vyrovnaný, ale od druhého setu byla na holkách vidět únava a bohužel v posledním setu i odevzdnost a prohrály jsme 1:2.

 

Bohužel jsme celý turnaj ukončily tímto špatným výkonem, a tak se celý turnaj hodnotí špatně. Srážely nás hlavně naš vlastní chyby - zkažená podání. Pohyb v poli se oproti ostatním turnajům poměrně zlepšil, ale pořád je na čem pracovat. Celkově jsme se umístily na 25. místě. Bohužel před námi skončily i týmy, které jsme pravidelně porážely.

 

Závěrem bychom holkám chtěly poděkovat za celou sezónu. Občas to bylo náročné, ale všechny turnaje jsme si s nimi užily.

Monča + Marťa

 

Jen doplníme, že příští rok se nám holky rozdělí na 2 skupiny - jedna bude hrát ještě "čtyřky" a druhá už "naskočí " do krajského přeboru a budou hrát v kategorii U14. Držme jim palce.